Γενικά – Όροι Χρήσης – Πώλησης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα!
Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν!
Όποια πληροφορία εισάγετε εδώ, θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε, να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να μας στείλετε email.


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ΒΑΣΙΛΗΣ Σ. ΚΥΝΑΛΗΣ είναι Εμπορική Επιχείρηση Ανταλλακτικών Ηλεκτρικών Ειδών που εδρεύει στην Σέρρες.

Πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησης είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.kynalis.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ προωθεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πρωτοκόλλου SSL, με κρυπτογράφηση 256-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.


ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ, είναι κατασκευασμένα για να διατεθούν στην περιοχή της Ευρώπης και να χρησιμοποιηθούν από μηχανήματα της ιδίας περιοχής. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας ”κλικ” στο όνομα ή τη φωτογραφία του αντίστοιχου προϊόντος.


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν αναγράφονται περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις τιμές που μας δίνουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες, ενώ η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Επίσης υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και κάποια λάθη στις τιμές λογω της realtime αυτόματης καταχώρησης των προϊοντων.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.


ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ολα τα προϊοντα εχουν εγγύηση όπως ορίζει ο νόμος και οι κατασκευάστριες εταιρίες.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:
Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης
Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.
Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.
Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων. Ειδικά στις περιπτώσεις εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όπου το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα, θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% της αξίας τιμολόγησης, εκτός και αν αφορά αγορά που πραγματοποιήσατε έπειτα από δική μας πρόταση.
Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί,  καθώς και αναλώσιμα εκτυπωτών, προγράμματα και λογισμικό που έχει αποσφραγιστεί κλπ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ\’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΚΥΝΑΛΗΣ: Η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΚΥΝΑΛΗΣ δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα αντικατάστασής του με δικά σας έξοδα αποστολής.

3. Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτου: Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ προωθεί τις συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών καρτών, στο σύστημα PAYPAL και στην VIVA Payments. Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, δεν αποθηκεύει / διατηρεί καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα στους διακομιστές του. Οποιαδήποτε μή εξουσιοδοτημένη / δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, διέπεται από τους όρους συναλλαγής του PAYPAL ή VIVA Payments αντίστοιχα.

4. Διαφημιστικά μηνύματα: Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

6. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αρμόδια δικαστήρια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. Στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας ο αριθμός και η ημερομηνία λήξεως της, θα σας ζητηθούν από το PAYPAL,VivaWallet για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας.

Η επιχείρηση και το site www.kynalis.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την επιχείρηση, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας βάζοντας ως θέμα “Διαγραφή Στοιχείων”.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το site kynalis.gr είναι τα ακόλουθα:

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο site kynalis.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το email σας, ένα ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) μόνο όταν προχωρήσετε σε επικοινωνία μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Σε περίπτωση παραγγελίας ζητούνται περισσότερα στοιχεία σύμφωνα με το παραστατικό που θα κοπεί (ΑΠΟΔΕΙΞΗ/ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ), διεύθυνση/χώρα/ΑΦΜ/ΔΟΥ/Παραλήπτης.

Σύνδεσμοι:
Το site kynalis.gr περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το site kynalis.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site kynalis.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Cookies: Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στην επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι κ.α. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του καταστήματος μας.

Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι τα παρακάτω:

-Session cookie (IIS/Apache/Any Server)

-B2B / B2C Platform session cookie

-Google Analytics

-Google Maps

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων:
Το site kynalis.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ – kynalis.gr δεν διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας (μόνο την ώρα επικοινωνίας).
Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του site kynalis.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το site kynalis.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε  συνδεδεμένος η επικοινωνείτε με κάποια υπηρεσία του site kynalis.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης (εκτός των παραγγελιών που τηρούνται σύμφωνα με τον χρονοδιάγραμμα του νόμου).


ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

Τα εμπορεύματα παραδίδονται στην επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ και μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή, εμπορεύματα που μεταφέρονται από την επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ παραδίδονται στην έδρα του αγοραστή.
Τα τιμολόγια εξοφλούνται μόνο με ιδιαίτερη απόδειξη είσπραξης της επιχείρησης. Εξόφληση θεωρείται μόνο η εμπρόθεσμη πληρωμή όλων των αξιογράφων που ο αγοραστής παρέδωσε στο site kynalis.GR.
Σε περίπτωση καθυστέρησης της εξόφλησης από οποιαδήποτε αιτία πέραν του χρόνου που αναγράφεται στην σχετική ένδειξη του τιμολογίου επί πιστώσει οφείλεται ο νόμιμος τόκος υπερημερίας.
Καθυστέρηση πληρωμής πέραν της συμφωνηθείσης ημερομηνίας που αναγράφεται στην σχετική ένδειξη του παρόντος τιμολογίου καθιστά ληξιπρόθεσμες και απαιτητές όλες γενικά τις απαιτήσεις της επιχείρησης από τον πελάτη, ακόμα και αν προέρχονται από άλλη αιτία πέραν της παρούσας σύμβασης.
Προϊόντα δεν επιστρέφονται. προϊόντα των οποίων την επιστροφή προς έκδοση πιστωτικού αποδέχεται η επιχείρηση, επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και πιστώνονται με την τρέχουσα τιμή πώλησης του προϊόντος
Αντικαταστάσεις ελαττωματικών εμπορευμάτων γίνονται μονό εφόσον τα εμπορεύματα είναι στην αρχική τους συσκευασία και μετά από έλεγχο και έγκριση του τεχνικού τμήματος της πωλήτριας επιχείρησης.
Η εγγύηση καλής λειτουργίας που παρέχεται από τον κατασκευαστή παύει αυτομάτως αν η βλάβη των προϊόντων προέρχεται από υπαιτιότητα του αγοραστή ή αν αποκολληθούν, αλλοιωθούν ή τροποποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο οι ταινίες ασφαλείας ή οι ειδικές διακριτικές αυτοκόλλητες ετικέτες επί των οποίων αναγράφεται ο αριθμός σειράς ή η ημερομηνία αγοράς.
Ελαττωματικά προϊόντα που καλύπτονται από εγγυητή και των οποίων έχει σταματήσει η κατασκευή πιστώνονται στην τρέχουσα αξία προϊόντων παρόμοιων τεχνικών χαρακτηριστικών με τα οποία και αντικαθίστανται κατόπιν συμφωνίας με τον αγοραστή. η μεταφορά του εμπορεύματος προς επισκευή και αντίστροφα γίνεται με ευθύνη και έξοδα του αγοραστή.


ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

1)Η εγγύηση καλής λειτουργίας του προϊόντος ή της συσκευής παρέχεται από την Κατασκευάστρια Εταιρία.
2)Σε κάθε περίπτωση, η επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος ή συσκευής, υπόκειται στους όρους εγγύησης της Κατασκευάστριας Εταιρίας, τους οποίους ο Αγοραστής γνωρίζει και αποδέχεται.
3) H ”ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ KYNALIS.GR”, εφεξής καλούμενο ”η επιχείρηση”, μεσολαβεί αποκλειστικά και μόνο μεταξύ Αγοραστή και Κατασκευάστριας Εταιρίας για την επισκευή ή την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος ή της συσκευής.
4) Ημερομηνία έναρξης της εγγύησης ορίζεται η ημερομηνία πώλησης του προϊόντος ή της συσκευής από την επιχείρηση KYNALIS.GR.
Ως Αγοραστής θεωρείται εκείνος στον οποίο η επιχείρηση έχει εκδώσει τιμολόγιο πώλησης και ελλείψει τούτου ο πρώτος καταναλωτής.
5) Η επιχείρηση ουδεμία εγγύηση δίδει για την καταλληλότητα του προϊόντος ή της συσκευής για συγκεκριμένη χρήση.
6) Η επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στον Αγοραστή ή τρίτο από την ελαττωματική λειτουργία του προϊόντος ή της συσκευής ή τη χρήση των, έστω και εάν δεν αναφέρεται ρητώς, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας ή της καταστροφής δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Κατασκευάστριας Εταιρίας περιορίζεται στο χρονικό διάστημα της εγγύησης μόνο μέχρι την τρέχουσα αξία του προϊόντος ή της συσκευής.
7) Η εγγύηση καλής λειτουργίας που παρέχεται από τον κατασκευαστή παύει αυτομάτως να ισχύει, αν η βλάβη του προϊόντος προέρχεται από υπαιτιότητα του Αγοραστή, άλλου προϊόντος ή συσκευής, ή αν αποκολληθούν ή τροποποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο οι ταινίες ασφαλείας ή οι ειδικές διακριτικές αυτοκόλλητες ετικέτες, επί των οποίων αναγράφεται ο αριθμός σειράς ή η ημερομηνία αγοράς.
8) Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες σε συσκευές οπτικής ανάγνωσης ή και εγγραφής, οι οποίες προέρχονται από τη χρήση κακής ποιότητας ή ελαττωματικών οπτικών μέσων.
9) Η επιχείρηση απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση διακοπής παραγωγής του προϊόντος ή της συσκευής ή εάν η Κατασκευάστρια Εταιρία διακόψει την εμπορική της δραστηριότητα.
10) Η εγγύηση ισχύει μόνο όταν κατόπιν διαπίστωσης βλάβης ειδοποιηθεί γραπτώς μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα το αρμόδιο τμήμα της επιχείρησης, με αναφορά στον τύπο και το σειριακό αριθμό του προϊόντος ή της συσκευής και ο Αγοραστής πάρει έγκριση επιστροφής. Ο κατασκευαστής με αποκλειστικά δική του επιλογή αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το προϊόν ή τη συσκευή.
11)Η μεταφορά του προϊόντος ή της συσκευής προς επισκευή γίνεται με ευθύνη και έξοδα του Αγοραστή. Εάν η μεταφορά γίνει κατόπιν επιθυμίας του από την επιχείρηση, αυτή γίνεται για λογαριασμό του και επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς.
12) Προϊόντα Υψηλής Τεχνολογίας των οποίων η επισκευή είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, αποστέλλονται στα εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης του εξωτερικού. Η οποιαδήποτε εύλογη χρονική καθυστέρηση που μπορεί να προκληθεί συνομολογείται ότι είναι εις γνώση του Αγοραστή.
13) Επισκευή εκτός του χρόνου της παρούσης εγγύησης βαρύνει αποκλειστικά τον Αγοραστή.
14) Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες σε αναλώσιμα.
15)Στα προϊόντα που συνοδεύονται από κάρτα εγγύησης, η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον η κάρτα εγγύησης συμπληρωθεί σωστά και ταχυδρομηθεί εντός δεκαπέντε ημερών από την ημερομηνία αγοράς στα γραφεία της επιχείρησης.
16)Στις οθόνες η εγγύηση καλύπτει μόνο τα ηλεκτρονικά μέρη και δεν καλύπτει την καθοδική λυχνία.
17)Σε καμία περίπτωση δεν πιστώνονται επιστρεφόμενα προϊόντα πλην της περιπτώσεως που με σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης, η επιστροφή πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς και το προϊόν επιστραφεί άθικτο στην αρχική του συσκευασία.
Καθ’ υπέρβαση των ανωτέρω και προκειμένου ο Αγοραστής να προστατευθεί από πιθανές καθυστερήσεις η επιχείρηση κατά την εκάστοτε απόλυτη κρίση της και κατόπιν προφορικής συμφωνίας με τον Αγοραστή δύναται:
1) Να αντικαταστήσει το προϊόν ή τη συσκευή με άλλο όμοιο το οποίο είναι διαθέσιμο στην αποθήκη της.
2) Να πιστώσει το προϊόν ή τη συσκευή με την τρέχουσα κατά την ημερομηνία επιστροφής τιμή πώλησης του και να το αντικαταστήσει με άλλο της αυτής ή νεότερης τεχνολογίας, χρεώνοντας ή πιστώνοντας την όποια υπάρχουσα διαφορά στις τρέχουσες τιμές.
Στην περίπτωση που τα ανωτέρω γίνουν αποδεκτά από τον Αγοραστή, ως χρόνος λήξης της εγγύησης ορίζεται ο χρόνος λήξης της εγγύησης του αρχικού προϊόντος που αντικαταστάθηκε.

Για κάθε διαφορά που προκύπτει από την παρούσα συναλλαγή αρμόδια είναι τα δικαστήρια Σερρών.
Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ μέχρι την πλήρη & οριστική τους εξόφληση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Με πιστωτική κάρτα – κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική σας κάρτα.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server με κρυπτογράφηση 256bit – τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Η επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επαναεισάγετε τα στοιχεία της

Κατά την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας δύναται να σας ζητηθεί να μας αποστείλετε είτε με fax είτε με email αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας. Κύριος σκοπός μας είναι η αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και η προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με IRIS
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας.

EUROBANK (Τράπεζα EuroBank): GR9302601310000710200482220

Μην ξεχνάτε ότι έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω IRIS – χρησιμοποιώντας το παρακάτω QR Code:

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το λογιστήριο της επιχείρησης μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης ή να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο bkinalis@hotmail.com.

3) Αντικαταβολή
 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1) Εταιρία ταχυμεταφορών με τα έξοδα να περιλαμβάνονται κατα την διάρκεια της παραγγελίας.
*Ειδικά για αποστολές ειδών με μεγάλο όγκο και βάρος σας συνιστούμε πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Συμπληρωματικά σας αναφέρουμε ότι για παραδόσεις σε ορόφους πολυκατοικίας που δεν υπάρχει ασανσέρ ή οι διαστάσεις του ασανσέρ δεν επαρκούν για να ανέβει η συσκευή στον όροφό σας, θα ήταν χρήσιμο να έρθετε σε επικοινωνία με την επιχείρηση μας.
* Ειδικά οι αποστολές ειδών με μεγάλο όγκο και βάρος (πάνω από 40kg) εξαιρούνται από τον τρόπο αποστολής με Εταιρεία Ταχυμεταφορών.
* Για τους κατοίκους των δυσπρόσιτων περιοχών το επιχείρηση ΚΥΝΑΛΗΣ.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις αναγραφόμενες χρεώσεις , εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί την παραλαβή της παραγγελίας του από το πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.

2) Συμβατική εταιρία μεταφορών
Υπάρχει η δυνατότητα να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με μία συμβατική μεταφορική εταιρία. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής επιλέγεται μόνο για αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους και κατόπιν επικοινωνίας (σε αυτή την περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας και συνήθως απαιτείται προ-κατάθεση).

3) Παραλαβή από την έδρα μας
Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της επιχείρησης μας. Στην περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελία σας θα γίνει με μετρητά και προκαταβολική εξόφληση τότε δεν χρεώνεστε μεταφορικά.

4) Ειδικές Αναφορές Αποστολών
*Κατόπιν ειδικής συμφωνίας , ορισμένες από τις συνεργαζόμενες αντιπροσωπείες και προμηθευτές του site kynalis.gr έχουν αναλάβει οι ίδιοι για μεγαλύτερη ασφάλεια την ευθύνη της μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων στο χώρο σας.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1) Παραγγελία μέσω του web site μας

Βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει μέσω των μηχανισμών του website μας και ακολουθήστε την διαδικασία για να κάνετε την παραγγελία σας .

2) Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2321027864 δίνοντας το ID του προϊόντος – Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 14:00.

3) Παραγγελία από την έδρα της επιχείρησης μας

Μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία της επιχείρησης μας που βρίσκονται στη Ρωμανού 10 στις Σέρρες και να δώσετε την παραγγελία για το προϊόν που επιθυμείτε.

*Είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι κάνοντας την παραγγελία στα γραφεία μας, δεν σημαίνει αυτόματα ότι και θα παραλάβετε το προϊόν άμεσα. Ως χρόνος παράδοσης ισχύει ακριβώς ότι και για τους άλλους τρόπους παραγγελίας.

*Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε ότι πριν από κάθε αποστολή παραγγελίας προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την σχετική ενημέρωση.

* Για όλα μας τα προϊόντα αναγράφεται στο site ενδεικτική διαθεσιμότητα. Παρόλα αυτά οι διαθεσιμότητες των προϊόντων μεταβάλλονται αρκετά συχνά αναλόγως την αντιπροσωπεία και το είδος. Σε κάθε περίπτωση για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες των αντιπροσωπειών ή των προμηθευτών μας , η παράδοση επιτυγχάνεται σε διάστημα λιγότερο των τριών (3) ως επτά (7) εργάσιμων ημερών.

ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ Σ. ΚΥΝΑΛΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ & ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΡΩΜΑΝΟΥ 10 – ΣΕΡΡΕΣ – Τ.Κ.62122
ΑΦΜ: 077554059 – Δ.Ο.Υ. ΣΕΡΡΩΝ
ΤΗΛ. 23210.27864

email info / orders: kinalis.shop@gmail.com